Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Dordrecht

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Dordrecht

5 sterren na 92 reviews

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed verzorgd. Heerlijke salade. Ruim voldoende eten. Voor herhaling vatbaar.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Super goed verpakt. We hadden de oven even op 100* gezet. Daar de hoofdgerechten even in. Terwijl we van de voorgerechten genoten! Heel goed en lekker allemaal. Erg genoten. Volgende keer hopelijk weer bij jullie!!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes verzorgd voor een schappelijke prijs. De opmerking op de tasjes werd ook gewaardeerd.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het eten was op tijd en de service was netjes! Jammer genoeg was het niet helemaal warm...

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk. Een en anders was verschoven in de dozen, waardoor het er niet zo netjes uit zag, terwijl ik denk dat jullie het met zorg opgemaakt hebben. De hertenham zat bijvoorbeeld tegen het deksel geplakt. (Die zat onderin de tas dus dat zou misschien beter bovenop kunnen). De salade was ook verschoven en ineen gedrukt. Maar ik kan me goed voorstellen dat het lastig is om zoiets netjes te vervoeren. Het smaakte er niet minder om en we zullen jullie zeker aanraden bij anderen.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was perfect! Goed verzorgd!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een super lekker eten kun je daar afhalen. Last minute besteld, precies op tijd klaar.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde . Lekker gegeten en voor herhaling vatbaar, geef het aan vrienden en kennissen door. Ook netjes door de telefoon te woord gestaan.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten echt super enige minpunt is de groente dit toch hard blijf.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben een driegangenmenu besteld. Heerlijk op ons eigen tempo thuis opgegeten en verwarmd m.b.v. de duidelijke uitleg. Het was heerlijk en hebben erg genoten. Aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies op tijd bezorgt

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heel lekker vooral de proeverij was top. Dank jullie wel voor het lekkere eten.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt super veel . In deze bakken blijft het goed warm top

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Alleen de salade zat er helaas niet bij. Ik ga zeker vaker bestellen

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten smaakt vers en mals Wordt goed op de hoogte gehouden over de bezorging

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Heel simpel klaar te maken. Spareribs waren echt super lekker. We hebben genoten!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en op tijd klaar, heerlijk gegeten en alles was warm toen we het thuis hadden. Echt een aanrader. Prijs/ kwaliteit verhouding is TOP!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed op smaak. En snel gebracht alleen de friet was aan de slappe kant.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd allemaal. Leuke touch met het pepermuntje.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed, lekker, meer dan genoeg. Een paar termen die de @home box meer dan waard zijn. Super service!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Heerlijk gegeten. Beorging keurig op tijd. Meer dan genoeg (lees: te veel;-) ) Zeker voor herhaling vatbaar.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

het eten was perfect, niets op aan te merken

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! Gingen goed om met allergie! Nalevering vergeten, het nagerecht was snel en goed opgelost.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch! Heerlijk gegeten, goed verzorgd en verpakt. We kregen nog een mail dat de bestelling wat later zou zijn. Ook werden we daar nog over gebeld. Keurig! Maar............het eten was al gebracht en wij zaten er lekker van te genieten. Toppie!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

4 boxen opgehaald om lekker met het gezin te eten. Hiervoor gekozen omdat het dan goed warm opgediend kan worden thuis. Duidelijke uitleg hoe het klaar te maken, verse ingrediënten, 3 gangen, en dat voor een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Een absolute aanrader!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte allemaal heerlijk. Ruim voldoende en Goed gepresenteerd verpakt

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Tijdstip van ophalen ging een beetje verkeerd is wel opgelost. Het eten was heerlijk en dat voor die prijs. Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht was redelijk. Hoofdgerecht varkenshaas en spareribs waren beide heel erg droog en taai. Friet was oud. Toetje wafel was aardig maar wel iets lang geroosterd. Doordat het eten voornamelijk om het hoofdgerecht draait is de beoordeling laag, dit was de slechtste maaltijd van de drie en ook echt niet goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder moeilijk gedoe netjes door 2 vriendelijke meisjes de bestelde 3 gangen menu’s aan boord van ons schip gebracht. Wat een service! Het eten was heerlijk We hebben er van genoten! Een echte aanrader

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor ons de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar!! Alles prima verpakt en warm. En zeer uitgebreid. We komen zeker terug!!!!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het vervelend om te moeten zeggen, gun jullie van harte een goede recensie! Bezorging was op tijd door leuk meisje, alleen wat het eten echt lauw tot koud toen het aankwam en de bregje burger was nog rauw van binnen dus dat was erg jammer. Hoop volgende keer beter!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Diner was keurig verpakt en was op de afgesproken tijd klaar. Patat was helaas wat klef, maar is wel een bekend probleem. Een koud toetje miste ik wel op de afhaallijst. Het was gezellig met elkaar, maar de sfeer van uiteten en bediend worden mis ik wel.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Opzich lekker. Alleen de frites waren veel te kort gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten hoor, moest wat langer wachten maar heel begrijpelijk... Hou vol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn super tevreden over de afhaalboxen. Alles was mooi per stuk verpakt, ook was het leuk om met elkaar alles te bereiden. Het was erg lekker en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. We gaan het zeker vaker doen, al hoop ik zelf dat we snel bij jullie aan de tafel kunnen zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, gemakkelijk thuis op te warmen door mooie handleiding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

T was heerlijk!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Alleen heel apart/vies dat het mayonaise bakje was aangebroken!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten voor een goede prijs.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor een hele leuke prijs. Ruime keuze in gerechten en heel makkelijk zelf klaar te maken met het bijgeleverd receptenboekje. Keurig op tijd bezorgd. Echt een aanrader!!!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed eten! Geen wachttijd bij het ophalen van de bestelling, super!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en lekker gegeten Een aanrader!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles was goed geregeld en het personeel is netjes en behulpzaam. Ik ga er zeker nog een keer bestellen :)

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed alleen de varkenshaas was te gaar geworden door de verpakking denk ik.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Hertencarpaccio is een echte aanrader & de zalm op toast was ook genieten. De Beenham is van zeer goede kwaliteit! Enige mindere puntje is dat de chutney niet bij het kaasplankje zat, maar dat mag de pret niet drukken, 5/5. Bedankt!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, alleen veels te weinig pindasaus bij de saté. Ook het dessert was niet heel spannend, maar voor de prijs was het allemaal wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker 3-gangen menu gegeten voor een goed prijs.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten thuis is toch anders maar het eten smaakte prima. Het eten was nog voldoende warm. Service bij het afhalen was uitstekend, mooi op tijd en verzorgd.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor onze zoon moest er een glutenvrije maaltijd komen. Dit is netjes overlegd en geregeld! Super fijn

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Super service.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk thuis uiteten, drie gangen diner om te smullen. Alleen de patatjes waren een klein beetje taai. Verder was het geweldig!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten :-)

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, maar na 15 minuten naar huis rijden helaas niet heel warm meer, dit maakte het zeker minder lekker en vond ik erg jammer

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is goed bevallen, een aanrader.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service en makkelijk thuis te maken!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes verpakt, lekker eten, goed te bereiden thuis door boekje en tips. Super gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Laten we positief beginnen. Het kaasplankje, beenham en beef tataki waren geweldig. Helaas was dit dan ook het enige waar we positief over te spreken zijn. De zalm was nog rauw op sommige plekken. en de soep leek geen soep, het leek meer op een saus voor over een vleesgerecht. Het was ook erg jammer dat jullie op de site aanbieden dat er een glas bij de disaronno zit. Maar helaas was dit niet het geval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was niet overdreven goed, maar wel acceptabel. Puntje van kritiek: het kaasplankje had wel hèle kleine stukjes kaas, was een tegenvaller. Verder moet mij van het hart dat het in rekening brengen van transactiekosten à € 0,25 een heel sneu gebeuren is. Moet je niet meer doen.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten voor een goede prijs.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Netjes verpakt en goede instructie. Een aanrader!!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

War heerlijk. Dit gaan we zeker nog keer doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Mooie prijs kwaliteit verhouding!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend afhaal menu. Heerlijk en zeer goed verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed en snel ter plaatse.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Is niet de kwaliteit die ik normaal gesproken gewend ben van Bregje.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat en varkenshaas was lauw, alsof het al even klaar was. De pokebowl was erg karig qua zalm etc. Verder was het erg lekker en zeker genoeg! Daarom alsnog 4 sterren👍

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Thuis uiteten beviel ons prima. Goedverzorgde box met instructie erbij. Prima kwaliteit. Miste alleen een dressing en had wel iets meer pepersaus bij gemogen. Verder een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was binnen de aangegeven tijd. De kwaliteit viel ons tegen. De bijgevoegde salade was niet smakelijk, de maïskolven waren evenmin vers en knapperig, de burger was middelmatig.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd, een weer prima, alleen mais als groenten begint wat te vervelen, misschien gegrilde groenten/paprika als alternatief?

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect en lekker. We hadden berg tatami en 2 x een bowl. Hoofdgerecht zalm varkenshaas en kip saté en beenham. Als toetje een kaasplank en een dessert voor 1. Erg lekker en fijn dat we het thuis konden laten bezorgen. 1 mijn punt. Het kleine zakje met patat was wel erg weinig voor met zijn vieren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voorgerechten prima, veel zalm op toast en grote portie carpaccio, hoofdgerechten oke, spareribs vielen zo van het bot, maar de sate was een beetje zwart. De patat was een drama, slappe lauwe friet, salade niet bijzonder en weinig voor 3 personen nagerechten lekker

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was kwalitatief goed, zeker gelet op de mooie prijs. Enige minpuntje is het vergeten van de sojamayonaise bij de poke bowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen werkt perfect. Op de minuut af was de bestelling op tijd klaar. Het heeft weer op en top gesmaakt!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren in het restaurant gegeten en nu ivm corona bestelling gedaan . Eten was zoals altijd goed en warm helaas geen stok brood bij de soep. En een proeverijtje (nagerecht) te weinig . Wel snel opgelost en na bezorgd. voor herhaling vatbaar.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De biefstuk was niet lekker en was nauwelijks door te kauwen. Ook de groenten waren helaas te hard en daardoor niet lekker.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

80% van het eten weggegooid. spareribs, te droog en zonder saus. Carpaccio, te veel vleesvocht daardoor geen smaak.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Verbeterpunten: Bij de carpaccio zat geen dressing. Het varkenshaasje en de saté waren heerlijk, maar er zat wel heel weinig saus bij. Verder complimenten van Kees en Ineke Guijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Bedank voor de lieve berichtjes in de dozen😘

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben erg lekker gegeten! Vlees was heerlijk. Alleen de friet was zacht geworden onderweg. Maar super fijn dat we eten konden halen bij jullie, was fijn alternatief.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede afhaalservice; heerlijk eten; lekker etentje thuis gehad :)

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verpakt met lieve boodschap erbij en zeer goede instructies. Eten volgende tot goed, echt bij Bregje gaan eten staat natuurlijk bovenaan. Tip: iets meer saus bij de varkenshaas, er was amper saus bij. Daardoor wat droge smaak.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was behoorlijk vertraagd maar prima afgeleverd door de bezorger. Het is aan te raden om de aardappeltjes in een zakje aan te leveren en niet bij het vlees. Ze waren zeer klef en daarnaast is ook af te raden om de kroepoek ook hier bij te plaatsten. Dan de pluspunten, voorgerechten warer zeer netjes verpakt en smaakten heerlijk, uiteindelijk met een goede koffie genoten van de nagerechtjes.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas misten er een aantal dingen bij onze bestelling. Bij de camembert zaten alleen een paar stukjes paprika en bleekselderij (wat erg weinig was). Geen rucola bij de zalm en geen uitjes bij de saté. De groenten en aardappels waren lekker. De proeverij was ook goed. Ik zal het fijn vinden als hier contact over opgenomen wordt (heb via fb al een berichtje gestuurd ook).

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond heerlijk ons eten opgehaald bij Bregje! We hebben de do-it-yourself box genomen om thuis zelf het eten nog te bereiden. Het was met de aanwijzingen van het informatieboekje goed te doen en erg lekker. Voor als je een avond geen zin hebt om te koken en lekker & makkelijk wilt eten zeker een aanrader! Ook voor het gevoel van een thuis-restaurant zit je goed met de gerechten. Zo heb je toch een 3-gangen diner maar dan thuis op tafel! :)

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk klaarmaken en super lekker